Trubadur underhöll hos SPF klubb 65
Landet runt | SPF Västmanland

Trubadur underhöll hos SPF klubb 65

SPF Västmanland
Publicerad 2012-11-22

SPF Klubb 65:s månadsmöte som denna gång ägde rum på S:t Larsgården lockade inte mindre än 95 st medlemmar. Ordföranden Elvy Bürger hälsade välkommen och informerade att SPF totalt har 8200 medlemmar och klubb 65 i Hallstahammar 427 st. Inger Nordqvist informerade att Hallstahammars kommun genomför en lokalutredning och den 20 november hålls en medborgardialog där innevånarna i kommunen får tycka till om hur kommunens lokaler ska användas i framtiden. Vidare håller kommunen en temakväll om belysning. Mera om dessa aktiviteter finns att läsa på kommunens hemsida.
Måndagen den 19 november är det Livscafé på S:t Larsgården och temat är  denna gång Stroke och pulsåderbrock. Inger Tornin berättade att en resa kommer att anordnas till Flygvapenmuseét och till Jerry Williams show på Cirkus.
Efter pausgympa under ledning av Eva Spännare serverades kaffe och under tiden underhöll Trubaduren Johan B Andersson och sjöng och engagerade publiken i många av de visor han framförde. Ett mycket uppskattat framträdande som resulterade i stående ovationer. Mötet avslutades med lottdragning.
 
 Text: Birgit Lewin

SPF Västmanland
Publicerad 2012-11-22

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas