Landet runt | SPF Västerbotten

Våravslutning med grillning

SPF Västerbotten
Publicerad 2013-05-24

Hörnefors. 50 personer uppslöt till SPF Sydportens våravslutning med grillning. Det soliga och vackra vädret och den fina bruksmiljön vid Statarlängan bidrog till trevlig social gemenskap.

Den nybildade konstellationen med Thim Forsgren på dragspel och Lars-Göran Nordström på gitarr, stod för den inledande underhållningen. Deltagarna aktiverades med bl a ”Gissa växten”. Där vann Catarina Wiklund med det rätta svaret Alpmartorn. Växten utgjorde vinst. I en önskelåda samlades deltagarnas tips och idéer på aktiviteter under 2014.

Christer Fredriksson informerade från studiebesök i seniorboendet Trappan i Obbola och funderingar kring en fortsättning samt påminde om sommarens motionsdanser. Höstupptakten för månadsmöten går av stapeln med surströmmingsfest i Hörneå bygdegård i augusti.

Inga-Brita Nordahl som skrivit ner två skolberättelser från Häggnäs och Norrbyn hade också sammansatt sex tipsfrågor om Hörnefors. Hon berättade lite kring bruksområdets gamla byggnader och uppmanade till att läsa om Hörnefors historia. Vinnare i tipstävlingen blev Hans Åström med alla sex rätt, medanLars Jonssonoch Evy Blomberg hade fem rätt var. Priserna bestod av plantor.

Efter kaffe, kaka och lotteridragning avrundade Christer Fredriksson med en kärleksdikt med budskap om hur viktigt det är att vi bryr oss om varandra.

SPF Västerbotten
Publicerad 2013-05-24

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas