Fyra gånger kål
Mat & Dryck | Nyttigt
Foto Thomas Carlgren

Fyra gånger kål

Kål finns nästan året runt, fullpackad med vitaminer och mineraler. Allt från vitkål till underbar grön- och svartkål under vintern. Här bjuder Anette Rosvall på några av sina bästa kålrätter.

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-02-28

Nyttigt och gott! Prova något av Anette Rosvall goda kålrecept som är fulla med nyttiga vitaminer och mineraler.
Klassikern kåldolmar i vegetarisk tappning, pasta med gräddig rosenkål och parmesanost, fläskkotlett med spetskål eller kålpudding med rödlöksmarmelad.

Avsluta med någonting sött och kål-fritt, till exempel Anettes Ingerära- och päronkaka med vispad creme fraiche.

Recept: Anette Rosvall
Foto: Thomas Carlgren

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-02-28
senioren-nr-1
Artikeln är hämtad ur magasinet Senioren nummer 1 / 2019. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Senioren och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.