Njut en smula
Mat & Dryck | Efterrätter
Foto: Lennart Weibull

Njut en smula

Så här i slutet på oxveckorna är det dags att pigga upp oss med lite sötsaker. Den kände krögaren Olle T Cellton från Babette har samlat sina bästa efterrätter.

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-04-03

Pröva ett recept av den kände krögaren Olle T Cellton. Här är några av hans bästa efterrätter.
Vad sägs om Olivoljekaka med glass och färska bär, St Emilion au chocolat, Satsuma -och mandelkaka, Mandelkaka med brynt smör, Granatäppelposset.
Ät och njut. Foto av Lennart Weibull.

Recepten finner ni här:

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-04-03
senioren-nr-2
Artikeln är hämtad ur magasinet Senioren nummer 2 / 2019. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Senioren och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.