Sött och salt till glöggen
Mat & Dryck | Recept
Foto: Anna Skoog / Björn Tesch

Sött och salt till glöggen

Låt lussekatterna vila under helgens glöggmingel och bjud på saftiga kakor och salta tilltugg i stället.

Publicerad 2014-12-12

Sweet and savory, säger engelsmännen. Sött och salt. Glögg är sött i sig själv och passar bra till sältan i ädelostar och salta skorpor. Samtidigt är det alltid gott med någonting sött – varför inte testa saffranskakan med mandelmassa och lingon?

5 recept till glöggen

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas