Hitta inspirationen på Seniorens skrivardagar
Seniorens reseklubb | Intresseanmälan

Hitta inspirationen på Seniorens skrivardagar

Är det dags att komma igång med den där bokidén, eller färdigställa texten om släkten åt barnbarnen? På härliga Söderköpings brunn träffar du inspirerande föreläsare och författare och deltar i utvecklande samtal.

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-06-11

Tycker du om att skriva men vet inte hur du ska komma igång? Eller har du redan ett påbörjat projekt men söker inspiration för att färdigställa det?

Du är inte ensam. Skrivintresset bland landets seniorer är stort, och många av våra mest populära och aktiva författare har passerat 65. Flera av dem inledde också sina författarkarriärer sent i livet.

På Seniorens skrivardagar i Söderköpings brunn i november samlas skrivintresserade seniorer under tre dagar för att träffa inspirerande föreläsare och författare som sätter fart på skrivlusten och lär ut de rätta knepen, och deltagare som peppar varandra och deltar i utvecklande samtal.

Frukost, lunch, middag

Dessutom äter vi gott och bor fint och du får hela kursen, inklusive boendet till ett mycket förmånligt pris. (Extra förmånligt för medlemmar i SPF Seniorerna. Här kan du bli medlem). Alla skrivsugna seniorer är välkomna, oavsett om du vill skriva främst för eget bruk eller drömmer om att ge ut en bestseller. Inga särskilda förkunskaper krävs. Du reser själv på valfritt sätt till Söderköpings brunn och du väljer själv om du skriver med papper och penna, eller om du vill ta med dig en bärbar dator.

Söderköping är en idyll vid Göta kanal, söder om Norrköping, med medeltida stadskärna, vackra träbyggader och två 1200-talskyrkor. Under kursen bor vi på anrika Söderköpings brunn, beläget på en plats där det ordnats kurverksamhet sedan 1700-talet med kalla bad och brunnsdrickning. Idag finns här en modern Spa-anläggning med relax för dig som vill ta pauser i skrivandet.

Föranmälan

Programmet med föreläsare och exakta datum presenteras inom kort, men redan nu kan du föranmäla ditt intresse (ej bindande) för att säkra din plats och inte gå miste om någon information.

Anmäl intresse till skrivresa@senioren.se

 

Foto: Colourbox

 

 

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-06-11
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.