Seniorens stora Hälsoresa!
Seniorens reseklubb

Seniorens stora Hälsoresa!

Vill du träna, dansa, sjunga och våga nytt? Följ med på Seniorens stora hälsoresa till spanska Solkusten som ger dig en kick och en nystart!

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-11-21

Inspireras av kunniga profiler. Testa rolig och effektiv seniorträning, prova stolsyoga, qigong och meditation, hitta dansglädjen, sjung, skratta och träffa nya vänner.
Lär dig mer om dig själv och om hur du blir modigare och vågar mer, om hur du kan ta hand om dig och träna för att må som bäst. Sola, bada, ät och drick gott.

Bäst av allt – hela programmet är specialutformat och anpassat för Seniorens läsare. Du reser tillsammans med likasinnade och alla medföljande profiler och tränare kommer att göra allt för att veckan ska bli en succé.
Den här resan är perfekt även för dig som väljer att resa ensam – här finns ett fullspäckat program att välja ur och massor av tillfällen att göra nya bekantskaper. Läs mer och boka här.

Allt som ingår

 • Inspirerande föreläsningar&workshops
 • Enkel och effektiv gruppträning
 • Rolig släpp loss-dans och discokväll
 • Stolsyoga, qigong och meditation
 • Morgonpromenader längs stranden
 • Trevligt sällskap
 • Kvällsunderhållning enligt program

OBS! Alla aktiviteter är speciellt anpassade för Seniorens läsare. Är du inte medlem i SPF Seniorerna? Bli det här:

Dina inspiratörer

Madelein Månsson, DJ, fitness-instruktör och föreläsare
Våga nytt efter 60, det är Madeleins budskap. Hon vill ingjuta mod och styrka i alla seniorer och är själv bästa exemplet. Vid 60 tog livet tog en ny vändning. Nu håller hon populära, gympapass, driver den stora succén discoklubben GLORIAS för 50+, där hon själv är DJ Gloria, discjockey, och håller i föreläsningar och kryssningar. Hon kommer att få oss att vilja träna, dansa, göra qi gong och att våga mer.
Läs mer på www.gloriasdj.se


Kalle Moraeus, musiker och teveprofil
Kalle är musiker, sångare och riksspeleman som har spelat med de flesta artisterna i Sverige. Kanske mest känd för sitt samarbete med Benny Andersson i Orsaspelmän. Kalle har vi också sett på tv som programledare i program som Så ska det låta och Moraeus med vänner. Har också varit deltagare i Biggest loser VIP. Kalle kommer att underhålla oss med härlig musik och sång.
Läs mer här: www.kallemoraeus.se

Bertil Marklund

Bertil Marklund, professor, läkare och författare
Bertil är läkare, professor och författare som skrivit den internationella bästsäljaren 10 tips – må bättre och lev 10 år längre. Bertil kommer att föreläsa om hur vi enkelt kan leva för att stärka våra inneboende krafter och leva längre.
Läs mer på bertilmarklund.se

Jill Taube, psykiatriker, danslärare och – terapeut
Jill är inte bara danslärare utan även psykiatriker. Hon kommer att ge oss oss roliga och enkla danspass så att alla kan hänga med! Hon kommer också att få oss att förstå hur fysisk aktivitet får oss att må bra psykiskt. För Jill är fysisk aktivitet och psykiskt välmående en mission i livet!
Läs mer på www.jilltaube.se


Challe Lundholm, yogainstruktör och hälsoguide
Challe är hälsoinspiratör, yogalärare och fd. chefredaktör på magasinet ToppHälsa. Med en medicinsk typ av yoga och meditation som alla kan göra sittandes på stol eller stående, kommer hon att ge oss verktyg för ett friskare och gladare liv. Challe kommer också att vara vår peppande guide under resan.
Läs mer: www.goodliftetravel.se

Kristina Adolfsson, chefredaktör, senioren

Kristina Adolfsson, Seniorens chefredaktör.
Seniorens chefredaktör Kristina Adolfsson följer med på resan. Hon är en rackare på att dansa och kommer att leda gemensamma promenader under vistelsen.

RESFAKTA

DATUM: 29 april-6 maj 2019
resmål: 4-stjärniga Playa Granada Club Resort
flyg: Från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
PRIS: 15 950 kr

I PRISET INGÅR

 • Boende i dubbelrum
  (enkelrumstillägg 2 650 kr)
 • All inclusive, all mat och dryck
 • All träning och aktiviteter enligt program

Tillval: Utflykt mot extra kostnad.

 

ARRANGÖRER:
Värd är Senioren, innehållet skapat av Goodlifetravel by Featurefamiljen och researrangör är ReseSkaparna.

Playa Granada Club Resort ligger i Andalusien, 3,5 km utanför Motril, vid stranden på den spanska sydkusten som kallas Costa tropical och har 320 soldagar per år. Medeltemperaturen i maj är 23 grader.

SÅ BOKAR DU

Ring Reseskaparna, tel 08-94 40 40
eller boka via https://reseskaparna.se/resor/seniorenshalsoresa/
Ange bokningskod SPF Seniorerna

Tidningen Senioren
Publicerad 2018-11-21
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.