Stora Hälsoresan till Spanska Solkusten – FULLBOKAD
Seniorens reseklubb | FULLBOKAD

Stora Hälsoresan till Spanska Solkusten – FULLBOKAD

OBS: FULLBOKAD 15-21 april 2018 - Succén fortsätter. Vill du ta hand om dig, träna, dansa och njuta mer av seniorlivet. Följ med på en specialutformad resa som ger en kick och en nystart.

Tidningen Senioren
Publicerad 2017-10-13

Inspireras av spännande och kunniga profiler. Testa rolig och effektiv seniorträning, prova stolsyoga, qigong och meditation, hitta dansglädjen, sjung, skratta och träffa nya vänner.
Lär dig mer om dig själv och om hur du blir modigare och vågar mer, om hur du kan ta hand om dig och träna för att må som bäst. Sola, bada, ät och drick gott.
Bäst av allt – hela programmet är specialutformat och anpassat för Seniorens läsare. Du reser tillsammans med likasinnade, alla aktiviteter är anpassade för dig, alla medföljande profiler och tränare finns där och kommer att göra allt för att veckan ska bli en succé.
Den här resan är perfekt även för dig som väljer att resa ensam – här finns ett fullspäckat program att välja ur och massor av tillfällen att göra nya bekantskaper.

Allt som ingår

  • Inspirerande föreläsningar/workshops.
  • Enkel och effektiv senioranpassad gruppträning.
  • Rolig släpp loss-dans och discokväll.
  • Stolsyoga, qigong, mindfuness och meditation.
  • Morgonpromenader längs stranden.
  • Trevligt sällskap.
  • Kvällsunderhållning enligt program.

OBS! Alla aktiviteter är speciellt anpassade för Seniorens läsare.

Resfakta

DATUM: 15-21 april 2018
RESMÅL: 4-stjärniga Playa Granada Club Resort.
FLYG: Från Stockholm/Arlanda Köpenhamn och Göteborg. (Avresa Gbg 14 april, tillägg 800 kr).
PRIS: 14 490 kr.

I priset ingår

  • Boende i dubbelrum (enkelrum mot tillägg).
  • All inclusive, all mat och dryck.
  • All träning och aktiviteter enligt program.

ARRANGÖR: Resan arrangeras av Senioren i samarbete med Reseskaparna och FeatureFamiljen.
OBS! För att resan ska bli av krävs minst 70 deltagare.

Så bokar du: OBS: Fullbokad

Ring ReseSkaparna tel 08-94 40 40 eller boka via www.reseskaparna.se/seniorenshalsoresa

Våra inspiratörer

Madelein Månsson, 72,
DJ, fitnessinstruktör och föreläsare:
Våga nytt efter 60, det är Madeleins budskap. Hon vill ingjuta mod och styrka i alla seniorer och är själv bästa exemplet. Vid 60 tog livet tog en ny vändning. Nu håller hon populära, gympapass, driver discoklubben Glorias för 50+, där hon själv är disc jockey, och håller i föreläsningar och kryssningar. Hon kommer att få oss att vilja träna, dansa och göra qi gong.
Läs mer på www.gloriasdj.se

Bodil Jönsson, 73,
författare, filosof och fysiker:
Bodil slog igenom med storsäljaren ”Tio tankar om tid” och har sedan skrivet ett flertal böcker. Hon är med på resan för att sprida tankeglädje. ”Vi har ju haft en sådan oerhörd tur, vi som lever och åldras nu, att vi allesammans borde gå omkring med pannband som det står TACK på”, säger hon. På resan får du två djupborrande Bodil-föreläsningar, och dessutom kommer hon att ha några entimmes ”samtalssalonger” för dem som vill tänka tillsammans.
Läs mer på: www.bodiljonsson.se

Monica Dominique, 77, artist och musiker & Carl-Axel, 78, musiker:
Monica kan verkligen konsten att leva fullt ut. Och hon har vågat det mesta. Hon sjunger, får oss att skratta, skådespelar, spelar klassiskt och jazz. Allt med samma lätthet och glimt i ögat. Nu får vi inspireras och komma nära denna härliga artist som tillsammans med sin man och samarbetspartner Carl-Axel kommer att förgylla vår vecka. Läs mer på: www.dominiquemusik.se

Challe Lundholm,
yogainstruktör och hälsoguide:
Challe är hälsoinspiratör, yogalärare och fd chefredaktör på magasinet ToppHälsa. Med en medicinsk typ av yoga och meditation som alla kan göra sittandes på stol eller stående, kommer hon att ge oss verktyg för ett friskare och gladare liv. Challe kommer också att vara vår peppande guide under resan.
Läs mer: www.happyandhealthy.se

Aesa Ardal,
danslärare och –terapeut:
Aesa är utbildad på Danshögskolan och kan få vem som helst att bli vän med sin kropp och få det att svänga. Hennes klasser är enormt läkande och upplyftande för båda kropp och själ. Aesa tror på dansens kraft och dess förmåga att få oss att känna glädje och lust.
Läs mer: www.aesa.se

Om hotell Playa Granada Club Resort

Det fyrstjärniga hotellet ligger i Andalusien, 3,5 km utanför Motril, direkt vid stranden på Spanska sydkusten nedanför bergskedjan Sierra Nevada. Kuststräckan kallas Costa tropical och har 320 soldagar per år. Här kan du njuta vid de två poolerna i en miljö med härliga gräsytor, bra mat med all inclusive och möjligheter till egna aktiviteter som tennis och golf och utflykter. På hotellet finns spa, fina rum, havsutsikt. Medeltemperaturen är 21 grader i april.

 

Så bokar du: OBS: Fullbokad

Ring ReseSkaparna tel 08-94 40 40 eller boka via www.reseskaparna.se/seniorenshalsoresa

Tidningen Senioren
Publicerad 2017-10-13
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.