Underbara Prag!
Reseklubb | seniorens reseklubb 27-30 november

Underbara Prag!

Det är utan tvekan en av världens vackraste städer. Har du inte varit i Prag är det dags nu! Och har du varit i Prag men inte på dess julmarknader är det hög tid. Eller så är det helt enkelt dags för ett efterlängtat återbesök. Prag är en stjärna som aldrig falnar!

Tidningen Senioren
Publicerad 2023-06-08

Ur programmet

  • Prag är en arkitektonisk juvel med ett rikt utbud av stilar från flera århundraden. På våra stadsrundturer tar vi in de viktigaste områdena av staden med en mängd vackra byggnader från 1200-1600-talet. Vi besöker Pragborgen, den pampiga S:t Veitskatedralen, Guldbron, de judiska kvarteren och såklart Staromestské Námestí, det praktfulla torget i Gamla Stan där en av stadens mest berömda julmarknader huserar.
  • Vi njuter av en klassisk konsert i Spegelkapellet i vackra Klementinum. Vi ser gotik och barock möta brutalism. Vi kommer även att ha tid att utforska på egen hand stadens många julmarknader, lyssna på gatumusikanter och körer. Vi äter två gemensamma middagar på gemytliga restauranger på stan och provar det goda tjeckiska ölet. Vi bor i hjärtat av Gamla Stan i moderna rum på Astoria Hotel Prague.

Resfakta

Datum: 27-30 november
Pris för medlemmar: 9 795 kr
Enkelrumstillägg: 1 445 kr
Avreseort: Kastrup, Arlanda, Landvetter

Bokning

Ring Jörns 0770-787 000 eller läs mer och boka här

Tidningen Senioren
Publicerad 2023-06-08

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas