Annat

Därför får du Seniorens nyhetsbrev

Senioren är SPF Seniorernas medlemstidning och ingår i medlemsavgiften.

Kristina Adolfsson
Publicerad 2018-05-29

Senioren kommer ut med nio nummer om året, på Senioren.se samt i form av ett nyhetsbrev som skickas ut till medlemmarna.

Din personliga integritet och SPF Seniorernas hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Den 25 maj 2018 började EUs nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i Sverige och resten av EU.

SPF Seniorerna arbetar löpande med att försäkra att förbundet uppfyller den nya lagstiftningens krav på att skydda dina uppgifter. Ändamålet med behandlingen av medlemmarnas personuppgifter är att sända medlemmarna information, frågor och erbjudanden samt att posta förbundets medlemstidning Senioren. Ändamålet gäller även för Seniorens prenumeranter som ej är medlemmar.

För att skicka ut Seniorens nyhetsbrev använder vi din e-postadress som finns lagrad hos oss så länge du är medlem eller specifikt bett att få vårt utskick. Vi hoppas naturligtvis att du uppskattar vårt nyhetsbrev, men du kan när du vill avsluta vidare utskick genom att att klicka på Avprenumerera uppe i högra hörnet av nyhetsbrevet. Du kan också gå in på ”Mina sidor” på spfseniorerna.se och kryssa i om du vill få nyhetsbrevet eller inte.

Du som inte är medlem i SPF Seniorerna men ändå vill få tidningen eller nyhetsbrevet kan prenumerera på tidningen, eller registrera dig för nyhetsbrevet längst ner här på Senoren.se

Läs om hur dina uppgifter hanteras på förbundets hemsida, www.spfseniorerna.se/gdpr. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta förbundskansliet via e-post info@spfseniorerna.se eller telefon 08-692 32 50.

Med vänliga hälsningar

Kristina Adolfsson
chefredaktör och ansvarig utgivare
Senioren

Kristina Adolfsson
Publicerad 2018-05-29
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas