Kontaktannonser

Trevlig sommar önskar Senioren!

Från och med 5 juli  till och med v.32 kommer inga nya kontaktannonser att läggas upp på Senioren.se

Välkommen tillbaka i mitten av augusti.

 

 

VÄLKOMMEN TILL SENIORENS KONTAKTANNONSER!
Här kan alla medlemmar i SPF Seniorerna annonsera gratis samt svara på kontaktannonser. (Är du inte medlem än? Här kan du bli det:) Din annons visas under 3 veckor eller tills du själv tar bort den. Det är inte tillåtet att ha fler än en annons under varje kategori. För att svara på en annons: Klicka på länken ”kontakta” under respektive annons. Du kan inte svara per post.

OBS: Din annons måste godkännas av en administratör innan den visas på sidan. Detta görs endast under normal kontorstid. Tänk på att formulera dig tydligt. Väljer du en originell rubrik och signatur sticker du lättare ut i mängden. Annonser med sexuellt innehåll godkänns inte.

Tänk på att: Du vet inte vem som svarar på din annons. Var vaksam. Skriv inte ut personnummer eller telefonnummer i din kontaktannons och låna inte ut pengar till personer du får kontakt med via annonser. Får du svar som innehåller länkar, klicka inte på dessa. Bestämmer ni er för att träffas – gör det på ”neutral mark” med andra människor runt omkring, som ett café, museum eller restaurang.

Läs våra regler för annonsering

 

Nu är det tryggare att svara på annonser

Kontaktannonser som medlemsförmån

Alla medlemmar i SPF Seniorerna har fått inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Samma lösenord används för att svara på annonser. Du hittar uppgifterna på din medlemssida (Mina sidor som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se – Logga här på Mina sidor. Lösenordet till kontaktannonserna hittar du under ”Utökade medlemsförmåner”.)

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Seniorkärlek som inspirerar

Poesi blev frieri
När Jan, 70, och Anne Sofie, 60, möttes fylldes livet av kärlek..


Hon vet hur man dejtar
Ann Olsson vet precis hur man gör..


Nygammal kärlek sent i livet
Annika och Karin träffades redan för tjugo år sedan, men deras vägar skildes åt.


Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.