Kontaktannonser  |  Stockholms län

Du & jag

Publicerad 2020-02-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Hoppfull

Hej, jag är en pigg och gladlynt medelålders man som nu provar lyckan och hoppas träffa just dig! Jag söker gemenskap och trevliga träffar med en nyfiken dam med glimten i ögat, gärna lite äldre. Jag tycker om att hålla mig i form med träning och raska promenader, uppskattar god litteratur och intressanta dagsturer, är nikotinfri men tar gärna ett glas vin i rätt sällskap. Ser fram emot att lära känna dig.

Kontakta "Hoppfull"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.