Kontaktannonser  |  Uppsala län

Saknar dig

Publicerad 2019-04-01  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Vill leva här o nu

Du.man /Saknar du som jag värme ömhet o närhet igen .Och den där spesiela känslan,Som kan infinna sig när man får vara nära varadra .Att kunna ge o få kärlek Är nog livets gåva Tomheten när man går o lägger sig. O tystheten när man vacknar ensam .Det är är inget för oss. Du ungolige,kärnfulle, omtänsame man .Här fins jag då just för dig . En liten nätt kärekfull Tjej/kvinna med fördelaktigt utseende. Med hjärtat på.rätta stället Född i slutet på 40 talet .Har lätt till skratt .O tycker som.du. Att det mesta är roligt.i livet . Helst om man är två. Har vi turen o vår kemi stämer. Så får vi igen njuta av närhet värme o gemeskap Jag är Änka sen 3 år till bax Fins i Uppsala/ Hoppas du fins nära mig . Ålden har inte betydelse. Vill leva här o nu.Svar besvaras med foto

Kontakta "Vill leva här o nu "

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 3+2?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.