Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Söker en vän

Publicerad 2019-09-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Västsverige

Sedan jag blev änka känner jag mig ofta ensam. Jag har inga barn och barnbarn i närheten och det är rätt trist. Vad jag saknar är en positiv och trevlig man i mitt liv, inte en sambo eller särbo och allt vad det kallas. Men en god vän, som bryr sig om just mig och som är lättpratad, humoristisk och gärna intellektuell. Intressen är oviktigt, dem behöver man ju inte dela, men stimulerande att diskutera, förstås. Söker du en positiv, mångsidig och ganska snygg 40-talistkvinna så hör av dig!

Kontakta "Västsverige"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.