Annat

Tänk överflöd av kärlek!

Publicerad 2010-04-07

De människor som äger stora kunskaper om hur de kan leva sitt liv i och utvecklas med kärlek, är verkligen förmögna. Och de som inte har så mycket av denna kvalitet, behöver mycket kärlek för att komma till insikt om hur man kan leva på ett självförverkligande sätt med denna kraft.

Alla människor har en medfödd begåvning som han/hon kan använda för att nå dit och kan helt enkelt inte undgå denna harmoniska utveckling om denne bejakar detta i sina huvudsakliga tankemönster. Det är helt enkelt bejakandet av denna tankekraft som leder till nya insikter och till verklig lycka och grundar sig alltså i inget annat än den egna fria viljan.

För dig som är intresserad av hur du kan integrera mer lycka i ditt liv rekommenderas att läsa boken ”Magikern och kärlekens magi” (finns på bibliotek och i bokhandeln).

Riktig framgång i livet innebär att man tar till sig denna möjlighet och utvecklar den. Man kan bara bli en kärleksfull och lycklig person genom att använda sig av sina egna erfarenheter och möjligheter och genom att lära sig mer om sig själv.

Pär Wahlström
Tranås

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas