Landet runt | SPF Dalarna

Färgsprakande show i Lindesberg

SPF Dalarna
Publicerad 2018-04-19

I 35 år har manskören Harmoni i Lindesberg inbjudit till Caprice och gjort stor succé genom åren. I år var det utsålt till de två föreställningarna, vilket betyder att mer än fyratusen biljetter var sålda. SPF Seniorerna Falun hade lyckats komma över 30 biljetter, och de gick åt på åtta (8) minuter!

Och vi som hade turen att komma med fick vara med om en färgsprakande musik- och dansshow. Det var underhållning i toppklass i närmare tre timmar.Den stora kören framförde en kavalkad av mer eller mindre kända stycken i roliga arrangemang och dessutom flera solonummer av välsjungande körmedlemmar.

Årets gästartist var ingen mindre än Tommy Körberg som bjöd generöst på många av sina välkända succéer. Lika känd var kanske inte den hemliga gästen, som visade sig vara musikalstjärnan Gunilla Backman med stora framgångar i musikalerna Les Misérables, Mamma Mia och många fler.

Och lunchen då? Den intogs i restaurang Krydda i anslutning till arenan och smakade utmärkt. Rödingtournedos med champagnesås, vit chokladmousse med bär och till det vin, öl eller vatten.För Elsie Karlsson, resekommitténs nya verksamhetsansvariga, var det premiär i rollen som reseledare i SPF.Klicka här för fler bilder.

Text och foto: Margareta Nissby

SPF Dalarna
Publicerad 2018-04-19
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.