Halvmaran i Höganäs
Landet runt | SPF Skåne

Halvmaran i Höganäs

SPF Skåne
Publicerad 2017-08-08

Lördagen den 22 april sprang närmare 900 personer Halvmaran i ett soligt men blåsigt Höganäs i Kullabygden. Det blev ett mycket lyckat arrangemang med alla glada och pigga löpare, väl fungerande organisation och stor publik.

Redan hösten 2016 hörde arrangörerna av sig till kommunens föreningar med önskan om volontärer till Halvmaran. SPF Seniorerna Höganäs anmälde genast att vi har många aktiva och pigga seniorer som passar alldeles utmärkt att vara volontärer. Det blev från hösten och framåt ett antal givande möten. Hela tiden har SPF Seniorernas logga visats  på arrangörernas hemsida.

Under Halvmaran hade SPF Seniorerna Höganäs hand om två vätskekontroller, som vi bemannade med totalt 24 seniorer. Allt sköttes perfekt och vi fick mycket beröm för vårt arbete både av löpare och arrangörer. Även där visade vi vilka vi var – alla bar en keps med SPF Seniorerna. På startområdet hade vi ett informationstält där vi delade ut broschyrer om Sveriges piggaste seniorer – SPF Seniorerna. Totalt medverkade ca 30 personer.

Alla som var med var överens om att detta vill vi göra igen och vi har redan meddelat arrangörerna att vi anmäler oss som volontärer till nästa Halvmaran den 21 april 2018.

SPF Seniorerna Höganäs

Siw Persson/ordf.

SPF Skåne
Publicerad 2017-08-08
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas