Korvgrillning med mersmak
Landet runt | SPF Skåne
Ylva Larsson och Ingrid Magnusson serverade kaffe och kaka och såg till att kön var coronasäker

Korvgrillning med mersmak

SPF Skåne
Publicerad 2020-09-30

48 medlemmar tillhörande Spf Trivsam Bjärnum hade hörsammat inbjudan till Bjärnums Museum för grillad korv och kaffe och kaka.

De församlade uppskattade både korv och fika men det viktigaste var nog ändå möjligheten att träffa gamla vänner igen efter denna speciella vår och sommar. Ett visst mått av Coronatrötthet kunde märkas hos de närvarande. Nästan all verksamhet ligger nere och hårda restriktioner omgärdar 70 plussare. Då är det viktigt att kunna mötas utomhus på ett smittsäkert sätt.

Att mötet blev av hängde under några timmar i luften. Efter en solig morgon lägrade sig ett svagt duggregn över Bjärnum. Telefonerna började ringa från oroliga medlemmar. -Blir det något möte i dag? Det regnar ju. Svaret blev; Vi kör. Ta med regnkläder och paraply.

När det var dags att tända grillen hade vädergudarna bestämt sig för att vara vänliga mot Spf´s medlemmar. Duggregnet slutade och väl framme vid kaffet tittade även solen fram.

På det hela taget blev det en mycket lyckad träff. -Roligt att någon gör något. -Mycket trevligt. -Tänk att grillad korv kan vara så gott. Det var några kommentarer från de församlade. Samtidigt riktades ett stort tack till styrelsen som anordnat grillträffen.

Samtidigt fick styrelsen ett litet uppdrag att försöka göra någon aktivitet utomhus även om det går mot lite kallare tider. En rundtur till fots genom den förre detta möbelfabrikstäta samhälle var ett förslag.

Jörgen Magnusson

SPF Skåne
Publicerad 2020-09-30

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas