Nu fyllde vi hela Forum med glada seniorer för att höra Triple & Touch
Landet runt | SPF Västmanland
Ken Wennerholm.

Nu fyllde vi hela Forum med glada seniorer för att höra Triple & Touch

SPF Västmanland
Publicerad 2021-11-16

Veine Eliasson hälsade alla välkomna med en fyndig dikt till oss alla förväntansfulla seniorer.

Nu kan vi förhoppningsvis ropa ”Äntligen är vi igång igen” med medlemsmöten på Forum där det bjuds på glädje, skratt, fartfylld musik och vid andra tillfällen angelägna ämnen som berör oss som är medlemmar i SPF Seniorerna Köpingshus. Triple &Touch gjorde entré med pianist Magnus Spångberg från Örebro och Johan som skötte ljud och ljus. Triple & Touch har spelat tillsammans i 38 år, men aldrig tidigare varit i Köping. Båda trakterade trumpeter, den ena röd och den andra var blå samt flera andra instrument. Båda sjöng med härliga och starka röster och ibland var vi med och klappade takten.

Göran Rudbo och Ken Wennerholm presenterade sitt program med en rad kända melodier, mycket trevligt prat mellan låtarna om upplevelser från när och fjärran. De har varit med vid många invigningar av broar, nu senast nya Hisingsbron i Göteborg. Broar för oss närmare varandra och resulterade i en ny melodi.

Båda berättade om ett angeläget projekt i Sydafrika som de brinner för och det är Start for Life, ett HIV-AIDS projekt, där föräldralösa barn och ungdomar får skolgång och ett bra liv där ofta båda föräldrarna dött i Aids. Göran Rudbo och Ken Wennerholm har varit engagerade sedan 2005, de samlar in pengar genom att sälja armband som ungdomarna gjort. Det lockade många av våra medlemmar att köpa armband och stödja projektet.

Med extranumret ”Så länge skutan kan gå” kunde vi alla lämna lokalen med ett leende på läpparna och gnola på många av melodierna vi njutit av att höra. Nu ser vi fram emot nya medlemsmöten.

Barbro Broman

SPF Västmanland
Publicerad 2021-11-16

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas