Seniorerna i SPF Husby besökte Fjäderholmarna
Landet runt | SPF Dalarna

Seniorerna i SPF Husby besökte Fjäderholmarna

SPF Dalarna
Publicerad 2019-05-20

Vilken dag vi fick, strålande sol som förgyllde vår resa till Fjäderholmarna. 

Det blev en full buss med Husby Spf seniorer, som startade tidig morgon den 16 maj. Första stoppet blev Dinners i Enköping, där vi fick goda smörgåsar och kaffe. Med på resan hade vi också lite huvudbry, med kluriga frågor och gåtor. 

Efter någon timme kom vi till Stockholm och Nybrokajen, där väntade ytterligare några Spf: are, som anslöt sig till oss.  Vi gick sedan ombord på båten som skulle ta oss till Stockholms närmaste Skärgårdsö Fjäderholmarna. Efter en halvtimme var vi framme. Där väntade en god lunch på Restaurang Rökeriet. Vi blev serverade Havets Wallenbergare med tillbehör och till dessert  hemmagjord chokladtryffel och kaffe. 

Efter lunchen fick vi ett par timmar att strosa runt på vackra promenadstråk och besöka hantverksbodarna. Museiverksamhet och utställningar fanns också att beskåda. Åter till Nybrokajen. Där väntade Gunnar med sin buss för hemfärd. Lite bussfika på hemvägen blev det också. Vi stannade vid  Ekolsunds rastplats, där vi dukade upp  med medhavt kaffe och bröd. På bussen hem delade vi ut lite priser till vinnarna av  frågesporten. 

Efter en härlig dag, återvände vi nöjda och lite trötta till Dalarna. Vår chaufför Gunnar körde oss som vanligt, lugnt och tryggt och fixade kaffet! Och Stort Tack till Boel, som arrangerade resan.

SPF Dalarna
Publicerad 2019-05-20

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas