SPF Freja Sundsvall i nya lokaler!
Landet runt | SPF Västernorrland
Artisten Klas Norberg fick Spegelsalen att gunga. Foto: Maritta Selin

SPF Freja Sundsvall i nya lokaler!

SPF Västernorrland
Publicerad 2019-09-09

Freja har idag ca 1.800 medlemmar och är en av Norrlands största seniorföreningar. Med så många medlemmar, där ca 150-200 medlemmar kommer på våra månadsmöten, är det svårt att hitta lämpliga lokaler. Från månadsmötet i september har styrelsen nu tecknat avtal med Bryners kök och Stadshuset vid torget. Den nya lokalen, Spegelsalen, hade premiär med månadsmötet den 3 september och det blev en formidabel succé! När alla sittplatser var fyllda stod medlemmar efter sidorna i lokalen och folk fortsatte att ”välla” in. Angenämt problem men tyvärr fick många medlemmar vända och alla fick inte plats. Här har styrelsen och Bryners kök en utmaning att lösa till oktobermötet. På månadsmötet i september 2018 kom 175 medlemmar och man hade i år dukat för kaffe och smörgåsar för 250 st, men det kom över 350 medlemmar!!

Om det var en bra marknadsföring, nyfikenhet på den  nya lokalen eller dagens populära artist Klas Norberg vet vi inte – men förmodligen en kombo.

Ordföranden Björn Mårtensson inledde,( lite chockad över det stora antalet medlemmar som fanns på plats), med att hälsa välkommen till ”höstterminen” och alla spännande aktiviteter som ansvariga i styrelsen informerade om, t ex kommande resor, klubbafton, modevisning, geologisk vandring, svamputflykt, studiecirklar, fysiska aktiviteter, anhöriggrupp, mindfulnesskurs, musikquiz. Mera information och mera aktiviteter finns på Frejas hemsida.

Den fantastiske Klas Norberg roade oss med medryckande musik . Allt från rocklåtar till sången om Kramfors.

Smörgåsen och kaffet smakade gott som avslutning. Köket tillsammans med våra egna värdinnor klarade också av att snabbt ordna kaffe och smörgåsar till den rekordstora publiken.

Maj-Britt Ericson
Styrelsen och ansvarig för marknadsföring,
Facebook och Instagram

SPF Västernorrland
Publicerad 2019-09-09

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas