SPF Leksand på skaldjurskryss
Landet runt | SPF Dalarna

SPF Leksand på skaldjurskryss

SPF Dalarna
Publicerad 2019-10-17

103 medlemmar i SPF Dalarna äntrade den 8 oktober ms Birka för en tripp till Åland. Dagen började med en bussresa till Stockholm där medlemmar från Malung i norr till Avesta i söder fyllde bussen.

Väl ombord på ms Birka serverades en gedigen skaldjursbuffé. Det skaldjur finns inte som inte fanns på detta bord tillsammans med en massa andra rätter. Under middagen fick vi chans att lära känna medlemmar från andra föreningar i Dalarna och utbyta erfarenheter om det mesta i livet. Mätta och nöjda tråddes sedan dansen till två orkestrar som spelade låtar vi kände igen från våra ungdomsdagar och besök på diverse dansbanor. Det var riktig nostalgi!

Dagen därpå ägnades åt konferens med representanter från andra SPF-föreningar i Dalarna. Där diskuterades bl.a. problem med att fylla våra bussar vid utflykter och resor. Alla konstaterade att vi behöver samarbeta vid dessa tillfällen.

Taxfreebutikerna fick också besök innan vi började hemfärden med trevliga minnen och nya bekantskaper i bagaget (och lite fynd från taxfree).

En lyckad resa som vi gärna gör igen.

Gunilla och Eva, SPF Leksand

SPF Dalarna
Publicerad 2019-10-17

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas