SPF Seniorerna Annetorp i Glumslöv firade 25 år!
Landet runt | SPF Skåne

SPF Seniorerna Annetorp i Glumslöv firade 25 år!

SPF Skåne
Publicerad 2018-03-19

Lördagen den 17 mars firade SPF Seniorerna Annetorp, Glumslöv 25-årsjubiléum på Örenäs slott. Föreningen bildades den 10 mars 1993. En festkommitté hade ansvaret för arrangemanget. Vi var strax över 70 medlemmar som vid ankomsten togs emot av festkommittén.

Vid välkomstdrinken uppvaktades jubilaren av kommunstyrelsens ordförande, Torkild Strandberg. Efter välkomstdrink och mingel satte vi oss till bords och lät oss väl smaka av en superb 3-rättersmeny alltmedan vi pratade och hade det trevligt och gemytligt.

Ordföranden Lars-Eric Hansson hälsade alla välkomna. Han riktade sig speciellt till distriktsordföranden Peter Lindgren med hustru Marianne Hartell. Lars-Eric fortsatte: Det är också mycket trevligt att se Torsten och Inga Eriksson som var med när föreningen bildades och som senare även har varit aktiva i föreningen. På sistone har vi haft stor medlemstillströmning och vi når snart 200 medlemmar, fortsatte Lars-Eric. Under åren har 220 möten hållits, vid vilka 13 500 personer varit närvarande och vi tror att uppemot 20 000 koppar kaffe har druckits. Fler än 60 resor, såväl in- som utrikes har genomförts och vi kommer att fortsätta i samma anda framöver, avslutade Lars-Eric.

Gratulationer från SPF-distriktet och Studieförbundet Vuxenskolan hade inkommit, de mottogs med applåder. Peter Lindgren tackade för maten och Torsten Eriksson berättade på ett mycket trevligt sätt om föreningsstarten och åren framåt. Torsten tackade nuvarande styrelse för gott arbete med en unison applåd. Innan kaffe och kaka serverades tackade Lars-Eric festkommittén för en välarrangerad jubileumsfest.

Under hela festligheten underhöll Mats Nilsson med musik och Frida Andersson sjöng några sköna låtar av Cornelis Vreeswijk, Olle Adolphson och Thorstein Bergman. Mats Nilsson spelade också upp till dans, som avslutning på kvällen.

Det blev ett firande värt en 25-åring – i slottsmiljö – i hemorten! Maten var mycket god. Alla verkade ha haft en mycket trevlig kväll.

Ove Åkesson

SPF Skåne
Publicerad 2018-03-19
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas