Stig Sjöholm omvald till SPF-ordförande i Mora
Landet runt | SPF Dalarna
Foto Örjan Björkdahl

Stig Sjöholm omvald till SPF-ordförande i Mora

SPF Dalarna
Publicerad 2016-03-11

SPF-Seniorerna i Mora har haft årsmöte och omvalt Stig Sjöholm till ordförande. Mötet inleddes med en tyst minut för de som inte längre är med oss. Ordf. hälsade alla välkomna och gladdes åt att så många medlemmar hade mött upp. Ordf. berättade att vi i år fått 19 nya medlemmar och antalet är idag 633 personer.

Därefter följdes de sedvanliga årsmötesförhandlingarna med Maj-Lis Burtus som ordf. och Lis-Mari Johansson som sekreterare.

Nya medlemmar i styrelsen är Anita Holknekt Andersson och Karin Mjöberg som båda valdes in på 2 år. Kvarstående är Gösta Helldal, Lis-Mari Johansson, Carl-Olof Andersson, Maj-Lis Burtus, Arne Brygt samt Börje Elofsson.

Många medlemmar blev uppvaktade med vacker blomsterbukett för deras arbete på Majstångsbacken under året och de, från sina uppdrag, avgående medlemmar fick lika vackra buketter som utdelades av ordförande.

Av styrelsens verksamhetsberättelse framgår att vi har en stor bredd på verksamheten med många medlemsmöten, musikcaféer, resor, funktionärsträffar,

studiecirklar genom Vuxenskolan, lunchträffar och inte minst friskvårdsaktiviteter. Boule, Bowling och Line-dance. Varje år hyrs lokalerna ut till Vasaåkare, ända ifrån Tjejvasan, Öppet spår och alla lopp som går under veckan och fram till Vasaloppet.

Julfesten och Luciafirandet var de mest besökta och uppskattade aktiviteterna under året. Lotteridragningen genomfördes av Börje Elofsson och Ola Karlsson innan ordf. Stig Sjöholm avslutade mötet och bjöd oss alla till kaffebordet.

Ing-Mari Kullander

SPF Dalarna
Publicerad 2016-03-11
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas