Tårtkalas
Landet runt | SPF Dalarna

Tårtkalas

SPF Dalarna
Publicerad 2019-09-04

I samband med att staden Avesta firar 100 år firar också SPF/Seniorerna 80 år. Ett stort tårtkalas med specialdesignade tårtor serverades därför till kaffet på höstupptakten i högsommarvärme.

Kommunfullmäktiges ordförande Blerta Krenzi gästade träffen och berättade entusiasmerande om sin väg in i politiken. Hon hade också fått frågan om hur Avesta ser ut om 20 år då SPF firar 100-årsjubileum. Hon delgav oss sin vision och tankar om detta. Det var många områden som hon tror utvecklas positivt vilket känns bra. Problem finns visst men där måste vi alla hjälpas åt och de kan lösas….

Hon lät sig väl smaka av jubileumstårtan tillsammans med glada SPF-are som fick chansen att ställa frågor och bekanta sig vilket uppskattades.

Lars-Åke Carlsson gav sedan en intressant tillbakablick på hur 80-åringen SPF/Seniorerna har startat, vuxit fram och utvecklats till dags dato. SPF/Seniorerna jobbar för att påverka pensionärernas situation i samhället och skapa trivsel och samhörighet för medlemmarna.

Därefter gavs information om höstens aktiviteter av Anita Carlsson, resor av Mats Hogby  samt det Kommunala Pensionärsrådet av Lars Ahlm.  Spännande lottdragning avslutade träffen.

Lena Sköld

 

 

 

SPF Dalarna
Publicerad 2019-09-04

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas