Vårlunch med ”Hettmans kvartett”
Landet runt | SPF Västmanland

Vårlunch med ”Hettmans kvartett”

SPF Västmanland
Publicerad 2018-04-17

Stora salen i Folkets hus var fylld med matglada och förväntansfulla SPFare från Köpinghus-föreningen där föreningens ordförande Veine Eliasson hälsade oss alla välkomna på rim

SPF Seniorerna har som tradition att inmundiga sin vårlunch på Culinaren och njuta av maten som tillagats av ”restaurangskolans” elever och  sedan  bli serverade av eleverna också. Denna gång fick vi avnjuta en fräsch grönärtsoppa med en klick härlig räksallad och ett gott bröd. Varmrätten bestod av en god fläskgryta med skinka och toppad med grön god sparris. Till kaffet fick vi en god rabarbermedaljong med god vanligkräm. Det smakade gott och därefter följde en timmes underhållning av ”Hettmans kvartett” från Västerås, med olika musikstycken från 40-talet och framåt, en blandning av jazz, pop, visor och schlagers som kryddades med korta vitsar av olika slag. De avtackades av Leif Hoffstedt som ingår i programkommitten med ett par kärnfulla rimord.

Eftermiddagen avslutades med ett stort lotteribord, där många gick hem med vinster, men alla gick hem nöjda med en trevlig eftermiddag och kan se fram emot ytterligare tre aktiviteter i maj innan det blir ”sommarlov”. 3 maj kommer Stig Fredriksson, tidigare SVT-medarbetare och utrikeskorrespondent och ger oss en bild av ”Vart är Ryssland på väg under Putin?”

Barbro Broman

 

SPF Västmanland
Publicerad 2018-04-17
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas