Landet runt | SPF Dalarna

Vi arbetar långsiktigt när det gäller medlemsvärvning till SPF Seniorerna Falun!

SPF Dalarna
Publicerad 2019-12-02

När våra duktiga skribenter (i och utanför informationskommittén) har skrivit referat från våra möten, resor och andra aktiviteter så publiceras de omgående på vår webbplats och vår facebooksida för att medlemmarna ska kunna ta del av det (och stimuleras till att själva delta i kommande aktiviteter).

Utöver det brukar facebookinlägget ofta ”delas” på andra, allmänna men lokala facebookgrupper, typ ”Faluns anslagstavla” där de når väldigt många fler personer än vad inlägget på vår egen facebooksida gör. Naturligtvis är de flesta av dessa personer inte medlemmar och kanske inte ens i sådan ålder att det är aktuellt för dem att bli medlemmar. Men en del kan ju vara i ”rätt ålder” eller snart bli det. Dem hoppas vi ju kunna värva genom att de inser att ”de verkar ha mycket för sig i den där föreningen”.

När Mats Hiertners referat från långvandringen vid Insjöns gruvor på detta sätt publicerades kom det en förfrågan från en person som undrade om han kunde få följa med på vandringarna trots att han inte var pensionär. Jag vidarebefordrade frågan till Mats, som fick ett brev från personen som berättade att han var 35 år och att han, hans sambo och två barn var mycket intresserade av att komma ut i naturen.

Mats svarade att de gärna fick bli medlemmar i föreningen när det var så dags och att de tills dess var välkomna att delta i vandringarna, vi pensionärer umgås gärna med yngre.

Det gäller ju att arbeta långsiktigt.

Klicka här för att läsa Mats referat.

Bo Bävertoft

SPF Dalarna
Publicerad 2019-12-02

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas