Nyheter

Livsglädje betonas på seniormässa

Swingband, god mat, internet, träning och mode med Gunilla Pontén. Det finns på mässan Livsglädje 65+ som pågår i Lidingö.

Publicerad 2012-12-04

–  Det blir ofta lite stilla och tråkigt när man ska göra evenemang för den här målgruppen. Jag vill betona att livsglädje är något man har hela livet. Oavsett hur man mår och har det när man blir äldre så finns det glädje och inspiration att hämta om man vill och det vill vi lyfta fram, säger Liza Jarlås, som är projektledare för mässan.

Bland gästerna finns förutom Gunilla Pontén även Peder Lamm, som ska tala om matens historia, och journalisten Katarina Hultling, som kämpat mot cancer. Stockholm Swing Music står för musiken.

Som på alla seniormässor kommer ävne frivilligorganisationer, seniorboenden och hemtjänstföretag att ställa ut.

4-6 december äger mässan rum, i entréhallen till Lidingö stadshus. Genom mässan vill Lidingö stad uppmärksamma äldreåret, samtidigt som man marknadsför vad kommunen kan erbjuda sin äldre befolkning.

Den som inte bor i närheten av Lidingö men ändå vill ta del av mässan kan följa sändningar från Livsglädje 65+ i Radio Lidingö, som finns på nätet: http://www.radiolidingo.se/

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas