Söker du en hundvakt?
Sök vänner bland Veteranens kontaktannonser Foto Colourbox.
Nyheter | En ny vän

Söker du en hundvakt?

Nu öppnar vi en ny annonskategori bland våra kontaktannonser: Kategorin Övrigt.

Publicerad 2014-08-08

Söker du en hundvakt eller en hund att vakta? Medlemmar till en bokklubb, någon att samåka med eller en sommarstuga att hyra? Från och med nu kan du även annonsera under kategorin Övrigt bland våra kontaktannonser på Veteranen.se.

 

Sedan tidigare finns kategorierna Vänner sökes, Man söker kvinna, Kvinna söker man, Man söker man och Kvinna söker kvinna.

 

En ny vän är en av de mest besökta avdelningarna på Veteranen.se. Det kostar ingenting att annonsera på ”En ny vän” på hemsidan, och din annons får ligga ute i tre veckor.

OBS. Samtliga annonser granskas innan publicering. Då detta sköts under kontorstid kan det ta ett par dagar innan du kan se din annons. ”En ny vän” är endast till för privatpersoner, annonser från företag godkänns inte.

Föredrar du att annonsera efter nya vänner i papperstidningen? Kontakta kristina.ermolitch@veteranen.se. En radannons på 35 ord kostar 330 kronor.

Dagmatte sökes

Redan nu finns en annons! En familj i Helsingborg söker dagmatte till sin lilla hund. Är det dig de söker? Gå in under En ny vän och titta.

Dölj faktaruta

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas