Regler för annonsering

På Finn en vän kan medlemmar i SPF Seniorerna annonsera efter nya kontakter. Kontaktannonserna gäller privatpersoner, de får alltså  inte användas för kommersiella ändamål och inte heller innehålla länkar.

Kontaktannonser med stötande, oetiskt, uppviglande, främlingsfientligt eller olagligt innehåll kommer inte att publiceras. Alla annonser granskas i förväg, därför kan det dröja någon dag innan din annons visas på sidan. Du får ha max en kontaktannons under respektive kategori samtidigt. 

OBS! Var förnuftig. Du vet inte vem som svarar på din annons. Därför gäller det att vara vaksam. Låna inte ut pengar till personer du får kontakt med via annonser, och om du får svar som innehåller länkar, så klicka inte på dessa. Om ni bestämmer er för att träffas – se till att träffas på neutral mark med andra människor runt omkring, till exempel på café, museum eller restaurang.

Nu är det tryggare att annonsera

Alla medlemmar i SPF Seniorerna har fått inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis och svara på annonser på Senioren.se. Du hittar uppgifterna på din medlemssida.
Logga in på Mina sidor och titta sedan under ”Utökade medlemsförmåner”. Där hittar du lösenordet*.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

* Det första lösenordet till kontaktannonserna står även i senaste numret av Senioren, på kontaktannonssidan.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas