Regler för annonsering

På Finn en vän kan medlemmar i SPF Seniorerna annonsera efter nya kontakter. (Det är öppet för alla att svara på annonserna) Kontaktannonserna gäller privatpersoner, de får alltså  inte användas för kommersiella ändamål och inte heller innehålla länkar.

Kontaktannonser med stötande, oetiskt, uppviglande, främlingsfientligt eller olagligt innehåll kommer inte att publiceras. Alla annonser granskas i förväg, därför kan det dröja någon dag innan din annons visas på sidan. Du får ha max en kontaktannons under respektive kategori samtidigt. 

OBS! Var förnuftig. Vem som helst på internet kan svara på din annons. Därför gäller det att vara vaksam. Låna inte ut pengar till personer du får kontakt med via annonser, och om du får svar som innehåller länkar, så klicka inte på dessa. Om ni bestämmer er för att träffas – se till att träffas på neutral mark med andra människor runt omkring, till exempel på café, museum eller restaurang.

Nu är det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Med vår nya inloggning kan du känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna har fått inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du hittar uppgifterna på din medlemssida (Mina sidor som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Logga in på Mina sidor och titta sedan under ”Utökade medlemsförmåner”. Där hittar du lösenordet*

Det är fortfarande öppet för alla att svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

* Det första lösenordet till kontaktannonserna står även i senaste numret av Senioren, på kontaktannonssidan.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.