Annat | Gunilla Lindahl

Ett sista Splorr!

Hur säger man tack och adjö till sin barndoms stora idol?

Gunilla Lindahl
Publicerad 2018-04-06

Du var den tuffa bruden i lyxförpackning ena dagen och fäbodstintan i kortkort som var kär i Klas Göran den andra. Och din singelskiva ”April, april” från 1961 gick varm i flickrummet, för jag ville ju också vara kär igen…

Jag blev som tioåring medlem i din fanclub, fick en gul plastväska där ditt ansikte lyste som en sol och lärde mig att säga hälsningsfrasen Splorr! Det var stort.

Sen gick åren och min idol byttes ut mot olika vis- rock- och popgrupper.  Men jag gladdes åt dina framgångar med Lars Forsells visor. Och rollen i ”Annie get your gun”.

Men att jag femtiofem år senare skulle få träffa dig livs levande på Seniorens hälsoresa till Mallorca det hade jag aldrig kunnat drömma om då. (https://www.senioren.se/leva-uppleva/lill-babs-njuter-av-livet/). Tack Lill-Babs för allt du gett under alla dessa år!

Splorr!

Gunilla Lindahl

I höst var det tänkt att Lill-Babs skulle medverka i Reseklubbens Still Going Strong-resa till Kroatien med Siw Malmqvist och Ann-Louise Hansson. Vi återkommer med besked om resan längre fram.

Gunilla Lindahl
Publicerad 2018-04-06
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas