“Från Malmö till Mumbai”, min nya bok
Blogg

“Från Malmö till Mumbai”, min nya bok

Sven Gruvstad
Publicerad 2019-12-21

Precis innan min avresa till Afrika kom min bok ”Från Malmö till Mumbai” ut. Där kan ni läsa om bakgrunden till Afrikaresan som jag nu bloggar. Boken beskriver förberedelser som inköp av bil, visum och mycket mer.

Själva resan står såklart i fokus. Vardagshändelser, möten med spännande människor, Mount Everest, marknader, hisnande vägar. Slutet av boken beskriver hur bilen skeppas från Mumbai till Durban. Egna foton illustrerar resan.

Ni som tycker om intressanta och spännande resor kommer gilla boken.

Boken får ni tag på via nätet, Adlibris, Bokus m.fl. eller via er lokala bokhandel.

Julerbjudande till Seniorens medlemmar

Inför julen ger jag mina mina bloggläsare och senioren-medlemmar en speciell julrabatt på 100 kronor på min bok ”Från Malmö till Mumbai”. Boken är en berättelse om min resa, ett äventyr i bil “från Malmö til Mumbai”. Resan som leder till min pågående Afrikaresa.

För endast 199 (inkl porto) kan ni beställa min bok hos förlaget Vulkan.

Logga in på deras hemsida vulkanmedia.se eller klicka in på deras länk
https://www.vulkanmedia.se/fran-malmo-till-mumbai/  .

För att ta del av rabatten, ange rabattkoden “ senioren “ innan betalning slutförs.

Vagabond

Artikel om min Asienresa kommer i nummer 1, 2020 i tidningen Vagabond. Den kommer ut i mellandagarna. Ja så vet ni att artikeln är på gång.

Sven Gruvstad
Publicerad 2019-12-21
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.