Kontaktannonser  |  Jönköpings län

Söker Dig!

Publicerad 2019-01-11  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Väntar!

Hej du fysiskt aktive man som i liksom jag saknar någon att vara aktiv med i naturen året om! Jag gillar längdåkning, långfärdsskridsko, vandring! Paddlar kajak, kortare sträckor! Givetvis söker jag någon att mysa ihop med också efter dessa aktiviteter! Musik är också viktigt i mitt liv, men även att koppla av med en god bok. God mat och ett glas vin är en självklarhet! Jag är 71 år, av medellängd och efter egen bedömning normalbyggd! Utgår ifrån att du är ungefär i samma ålder! Så vänta inte med att svara, vi blir ju inte yngre! Ha det gott så länge!

Kontakta "Väntar!"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 11+11?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.