Bjurholms årsmöte hölls utomhus
Landet runt | SPF Västerbotten
SPF Seniorer tar fikapaus i solskenet på Bjurholms Hembygdsgård Foto: Aina Nygren

Bjurholms årsmöte hölls utomhus

SPF Västerbotten
Publicerad 2021-08-17

SPF Seniorerna Bjurholm har hållit årsmöte utomhus på hembygdsområdet. Ett 35-tal medlemmar slöt upp och bänkade sig. Ordförande Monika Andersson hälsade välkommen och man inledde sammankomsten med parentation över fyra avlidna medlemmar. Därefter öppnades årsmötet. Till mötesordförande valdes Kjell Nilsson och till sekreterare Aina Nygren.

Styrelsens årsberättelse visade att verksamheten lades på is när pandemin utbröt i mars månad. Den ekonomiska rapporten utvisar därför ett litet underskott. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och omvaldes i sin helhet. Monika Andersson omvaldes till ordförande för ett år. Övriga styrelseledamöter är Håkan Eleblad, Ulla R Helmersson, Siv Stensson.  Viola Sjöberg, Sture Eriksson, Aina Nygren, Hans-Olof Olofsson och Gunilla Persson.  Vid den efterföljande konstitueringen valdes Håkan Eleblad till vice ordförande, Sture Eriksson kassör och Aina Nygren sekreterare.

Efter årsmötets avslutande berättade Kurt-Ivan Sandberg om en nystartad förening ”Stjärnorna i Bjurholm”. Medlemmarna är nysvenskar med olika nationaliteter och man har under den gångna vintern deltagit i studiecirkel om föreningsarbete och demokrati.

Kurt-Ivan som representant för Castorhallen ekonomisk förening berättade också om den nyligen uppförda Lilla Castorhallen som inrymmer bl a bowlinghall och gym. Därefter intog Louise Bointa scenen för att berätta om den skrivarcirkel hon är i färd att starta.

Efter fikat ordnade Kjell Nilsson femkamp med fem deltagare i varje lag. Det blev en spännande kamp och deltagarna belönades med fina priser.

Aina Nygren

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2021-08-17

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas