Far och son underhöll på månadsmöte
Landet runt | SPF Västerbotten

Far och son underhöll på månadsmöte

SPF Västerbotten
Publicerad 2022-05-20

Ett 60-tal SPF Seniorer i Bjurholm lämnade trädgårdspyssel och annat vårstök hemma och begav sig till månadsträff häromdagen. Ordförande Marita Frithiof hälsade välkommen och då särskilt till far och son Bo och Daniel Hörnell, Good Fellaaz, som var inbjudna att underhålla.

Hörnells med Bo på gitarr och Daniel på keyboard inledde med några häftiga låtar, Daniel sjöng Corina, Corina och Stupid, stupid innan Bo tog över sången med något lugnare tempo i Vikingarnas Genom eld och vatten. Daniel fortsatte med Living next door to Alice och Streaplers Stephanie för att sedan lämna tonen till Bo som lockade publiken att sjunga med i Vikingarnas Leende guldbruna ögon. Genom att fortsätta varva fartigare låtar med Daniel, som Paradise och lugnare tempo med Bo som i Främling, att märka; inte Carolas, tillgodosågs allas musiksmak bland åhörarna som applåderade livligt och ser fram emot da capo med Hörnells nästa år.

Representanter för Bjurholms kommun bjöd på en kort information om projekt Diamanten med inbjudan att återkomma längre fram med närmare beskrivning av projektet. Marita informerade om kommande aktiviteter som deltagarna gavs möjlighet anmäla sig till, utflykt Örträsk och Storforsen, endagsresa till järnvägsknuten Bastuträsk och kommande tacoafton med bowling. Dragning på lotteriet med tunnbrödsvinster innan Marita avslutade träffen med att tacka medverkande och köket där ett gäng från Agnäs nedre ordnat fikat.

Text: Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2022-05-20

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas