Extra mycket underhållning i Bjurholm
Landet runt | SPF Västerbotten

Extra mycket underhållning i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-10-20

SPF Seniorerna Bjurholm hade bjudit in till månadsträff som skulle innehålla både trafikinformation och underhållning. Nu blev det inte helt enligt plan men underhållning blev det.

Vice ordförande Siv Örestig hälsade ett 60-tal medlemmar och dagens underhållare välkommen. Göran Engman och Jan Engman, intog scenen. Som medlemmar i Frisco finner vi Göran på piano och Jan på gitarr. Mestadels skötte Göran sången men även Jan sjöng några låtar. De berättade att de började spela i 12-årsåldern. De satsade på dansmusik och bildade orkestern Frisco.

De inledde med V Mobergs Strövtåg i hembygden och fortsatte med Shanes Cara Mia. Max Fenders Mats Långström ingick en tid i Frisco och för att hylla honom bjöd man nu på Vindens melodi. De fortsatte med Ledin, Spotnics, Elvis och Sven Ingvars innan de gav sig på Gamle svarten, i instrumental version. Publiken fick sig till del en välkomponerad repertoar med både lugna och snabbare låtar.

Då programpunkten om trafikinformation utgick fortsatte duon underhållningen även efter fikat, som en grupp damer och herrar på Kyrkogatan ordnat. Lotter hade sålts med tunnbrödsvinster. Det snöade när gästerna anlände men när det trevliga evenemanget var slut tittade solen fram.

Tex: Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-10-20

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas