Folkligt och festligt på vårens sista månadsträff
Landet runt | SPF Västerbotten

Folkligt och festligt på vårens sista månadsträff

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-05-22

Vi hade dukat för 80 personer men det vara bara att snabbt som ögat ställa fram mer bord och stolar när SPF Seniorerna Bjurholm hade sista månadsträffen för våren. Lokalen fylldes till bredden av de 100-talet medlemmar som strömmade till. Inbjudna att underhålla var Agneta och Peter, med efternamn Olzzon. De hälsades välkommen av ordförande Marita Frithiof och intog scenen.

Det musikaliska paret bjöd på en trevlig repertoar med kända låtar från 60-talet; inledde med Röda trådens slut, till minne av någon som lämnat oss. Fortsatte med bl a Tunna skivor, en Siv Malmkvistlåt, Leka med elden, som Towa Carson sjöng och Leva livet, som sjöngs av Lill-Babs då det begav sig. Publikens önskelåtar Livet det har varit gott för mig, och Hälsa Mikael från mig fick publiken att sjunga med. Sammantaget bjöd Peter och Agneta på proffsig och trevlig underhållning dryga timmen och hade gärna fortsatt men det började bli dags för fikapaus. Ett gäng damer från Balsjö och Bjurholm utgjorde dagens fikagrupp.

Förre reportern Anders Lindqvist tog vid. Han hade Norge som tema och då i första hand Norges nationaldagsfirande då det sammanföll med den aktuella dagen. Anders var bosatt i Norge en längre tid under sitt yrkesverksamma liv och visade bilder och berättade om kända politiker och övriga han träffat och intervjuat.  

Dragning på tunnbrödslotteriet och information om kommande endagsresa och ett tack till medverkande fick avsluta den välbesökta träffen.

Text: Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-05-22

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas