Första digitala månadsmötet för SPF Lund Öster
Landet runt | SPF Skåne
Björn Abelson hälsades välkommen av Lars-Gösta Jardevall, vice ordförande i SPF Seniorerna Lund Öster

Första digitala månadsmötet för SPF Lund Öster

SPF Skåne
Publicerad 2020-09-08

Enligt det tryckta programmet skulle medlemmarna i SPF Seniorerna Lund Öster ha samlats på Träffpunkt Linero till höstens första månadsmöte. Där skulle man bl a lyssna på Björn Abelson, byggnadsnämndens andre vice ordförande, när han berättade om planerade byggnationer i Lund. Men Corona kom emellan. Därför fick föredraget bli det första som föreningen spelat in på video för att distribuera till medlemmarna via Internet.

Med hjälp av Studieförbundet Vuxenskolan i Lund kunde föreningen spela in föredraget i skolans lokaler. Videon med föredraget lades sedan ut på Youtube och på föreningens hemsida. På så sätt kan många fler få se och lyssna till det än de som normalt besöker ett månadsmöte. Nackdelen: inget uppfriskande mingel före föredraget och ingen fika med goda kakor.

Corona har f ö inneburit andra stora ändringar i höstens program. I tryckt form har programmet under sommaren distribuerats till alla medlemmar. Nu meddelas ändringar via hemsidan, medlemsmail och föreningens grupp på Facebook. Fokus ligger på att erbjuda aktiviteter som sker utomhus och med begränsat deltagarantal.

 

SPF Skåne
Publicerad 2020-09-08

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas