God mat och trevlig underhållning
Landet runt | SPF Västerbotten
Micke Björk underhåller SPF Seniorer i Bjurholm Foto: Aina Nygren

God mat och trevlig underhållning

SPF Västerbotten
Publicerad 2021-09-27

SPF Seniorerna Bjurholm valde bort surströmmingen i år. I stället bjöd man in sina medlemmar till middagsbuffé på Golfrestaurangen med två dukningar samma eftermiddag, vilket lockade sammanlagt 70 deltagare.  Menyn bestod av laxpudding med skirat smör, skinkfrestelse, Västerbottensostpaj, Janssons frestelse + liten salladsbuffé, kaffe och kaka.

Sorlet steg så snart gästerna satt sig till bords. Det var tydligt att alla var glada att få träffas inomhus under gemytliga former efter pandemiuppehållet.

Som gäst hade föreningen bjudit in Micke Björk som lagom till kaffet hängde på sig gitarren och inledde med Elvis The wonder of you, fortsatte med countrylåtar typ I beg your pardon. Mellan låtarna drog han historier som lockade gästerna till skratt. Micke spelade också några riviga låtar som Johanssons boogie woogie. Han applåderades livligt för den trevliga underhållningen.

Ett tack framfördes till köket för den goda maten och till Micke för trevlig underhållning. Att äntligen kunna träffas, ”surra” med varandra var i sig en glädje. Att dessutom få njuta av den goda maten och den trevliga underhållningen gjorde att deltagarna mer än nöjda ser fram emot kommande arrangemang.

Aina Nygren
SPF Seniorerna Bjurholm

 

 

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2021-09-27

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas