Inte klot vad roligt i Bjurholm
Landet runt | SPF Västerbotten

Inte klot vad roligt i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-04-24

Det bowlas i Bjurholm. Drygt 50 medlemmar i SPF Seniorerna träffades en lördagsafton i bowlinghallen och intog en tvårättersmiddag komponerad och tillagad av Marita och Håkan Frithiof.

Menyn bestod av förrätt apelsingravad biff med pepparrotsgrädde, ruccola och rostade pinjenötter. Som varmrätt bjöds på helstekt fläskytterfilé med potatisgratäng och grönpepparsås + sallad. Till kaffet serverades kaka.

De gäster som var intresserade kunde bowla efter middagen. Det visade sig vara populärt för de fyra banorna fylldes snabbt av hugade bowlare, mer eller mindre rutinerade. De flesta tillhör de grupper som träffas varje tisdag eller fredag i bowlinghallen för spel och fika så flera av dem tillhör 100- eller till och med 150-klubben i bowling. En både nyttig och social aktivitet, i det här sammanhanget för seniorer, men bowling passar alla åldrar. En ypperlig möjlighet att träffas och umgås.

Den nya hallen inrymmer också ett gym som används flitigt av såväl ung som gammal. Bollhall och nyrenoverad simhall  finns också i anslutning till bowlinghallen så möjlighet till träning och aktiviteter är stor i Bjurholm.

Text: Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-04-24

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas