Landet runt | SPF Västerbotten

Julbord med SPF Seniorer i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2017-12-11

Med all snö som fallit i några dagar infann sig snabbt julstämning när de 90 medlemmarna i SPF Seniorerna Bjurholm infann sig på Folkets Hus för julbord häromdagen. Redan vid entrén var det mingel med glögg och pepparkakor. Styrelsens medlemmar hade kvällen till ära iklätt sig tomteluvor eller glitter i håret. Gästerna fick vid ankomsten en lott på vilken de sedan kunde vinna en julklapp. Borden var vackert pyntade och välkomnande.

Med catering från en av ortens matställen fungerade allt perfekt. Ett fint julbord var dukat med hemlagad julmat. Naturligtvis fanns också lutfisk tillagad då gästerna var av modell äldre och uppskattar lutfisk på julbordet.

Föreningens eget husband med Rolf Eckeskog som ledare och Stig Hellnersson som sångare bjöd på julsånger. De flesta låtarna var kända och inbjöd till allsång med de sångglada seniorerna.

Ordförande Barbro Strandberg tackade alla medverkande och gäster. Festkommittén med Gunilla Persson i spetsen svarade för det lyckade arrangemanget och de nöjda gästerna kunde konstatera att kvällen var lyckad.

Aina Nygren

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2017-12-11
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas