Julbord
Landet runt | SPF Västerbotten
Stig Gustavsson, Hans-Olof Olofsson, Gunnar Nyberg, Stig Hellnersson och Rolf Eckeskog underhåller vid julbordet. Foto: Aina Nygren

Julbord

SPF Västerbotten
Publicerad 2018-12-10

Snön hade lagom till julbordet lagt sig som ett vitt täcke när ett 60-tal medlemmar i SPF Seniorerna anlände till Folkets Hus i Bjurholm. Gästerna välkomnades med glögg och minglade innan det var dags att ta för sig av julmaten som var framdukad som buffé. Hemlagade köttbullar, revbenspjäll och lutfisk med vitsås krönte det läckra julbordet och gästerna tog för sig både två och tre gånger som sig bör när man äter julmat. En gobit och godis till kaffet smakade också gott. Lilla Skafferiet stod för matlagningen, uppdukningen och ruljangsen i övrigt. Ordförande Barbro Strandberg hälsade välkommen.

Husbandet bestående av Stig Gustavsson, Hans-Olof Olofsson, Gunnar Nyberg, Stig Hellnersson och Rolf Eckeskog spelade när gästerna anlände och fortsatte med sång och musik som lockade till allsång vid borden, inte minst när det spelades välkända julvisor. Dragning gjordes på de lotter gästerna fått vid entrén och tre deltagare kunde gå hem med varsin fin vinst.

Efter långdans kring borden avslutade ordföranden med att tacka arrangörerna, husbandet samt de som svarat för maten och de som i övrigt medverkat i en lyckad avslutning på verksamhetsåret, med tillönskan om en god jul och gott nytt år.

Aina Nygren
SPF Seniorerna Bjurholm

 

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2018-12-10

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas