Julstämning hos Bjurholm
Landet runt | SPF Västerbotten

Julstämning hos Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-12-14

Förväntansfulla SPFare i Bjurholm möttes av tomtemor och tomtefar utomhus vid entrén till den restaurang där julbord väntade. Deltagarna fick lägga sin medhavda julklapp i en tomtesäck för att senare under kvällen få en annan julklapp. Väl inne i lokalen dracks glögg och minglades innan man satte sig till bords.

Husbandet bestående av Rolf Eckeskog, Gunnar Nyberg och Stig Hellnersson spelade välkomnande i den julpyntade lokalen och julstämningen infann sig. Efter att deltagarna hälsats välkommen av ordförande Doris Jonsson var det dags att ta för sig av dignande julbord. Då gästerna var av typ seniorer var det gott att förutom sill, kall fisk, skinka, kallskuret och småvarmt äta den perfekta lutfisken som var framdukad. Desserten bestod av ris á la Malta som sig bör samt en massa annat gott.

Då föreningen under hösten fått flera nya medlemmar och nu är uppe i över 200 medlemmar överlämnades en julgrupp till 200:e medlemmen. Lagom till kaffet var det läge för allsång med bland annat Mössens julafton, Bjällerklang och Låt mig få tända ett ljus. Att döma av skönsången finns många sångare i SPF Seniorerna Bjurholm. Deltagarna önskades en god jul innan var och en for hem till sitt efter en lyckad julfest.

Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-12-14
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas