Kväll full av överraskningar
Landet runt | SPF Västernorrland

Kväll full av överraskningar

SPF Västernorrland
Publicerad 2024-06-09

Vårfesten den 29 maj var på trivsamma Bollsta Folkets Hus. Inbjudna var SPF-föreningarna Skogsliljan, Höga Kusten och Nordingrå. Drygt 60-tal medlemmar deltog denna kväll som inleddes med bubbel, mingel och överraskningar.

Siwerth Strandberg hälsade alla välkomna och första överraskningen var uppträdande av åtta damer, samt kursledare Christina Larsson från Vuxenskolan, i linedance från vår förening i Kramfors. De hade deltagit i en linedance-kurs och visade upp fyra danser till härlig countrymusik och med cowboyhattar på. Mycket applåder och ”fröken” informerade inbjudna föreningar om att de var välkommen till linedance-kurs till hösten.

Därefter åt vi en god middag med baconlindad kycklingfilé, potatisgratäng och grönsaker och en god efterrätt. Kaffe och kaka, och senare under kvällen blev det kaffe och smörgås.

Nästa överraskning var att orkestern Jive spelade musik i den lokal vi satt i och senare kunde vi gå över till andra lokalen där Jive spelade till dansen hela kvällen. Under kaffet blev det dragning på lotteriet med flera glada vinnare. Vi önskade en fin sommar och så ses vi i augusti igen. Hej och tack till en trevlig och lyckad kväll och tack till Bollsta Folkets Hus för all fin service.

Styrelsen i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

SPF Västernorrland
Publicerad 2024-06-09

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas