Kyrkoherde underhöll hos Pärlan
Landet runt

Kyrkoherde underhöll hos Pärlan

Publicerad 2016-04-18

När SPF Seniorerna Pärlan Vindeln nyligen inbjöd till månadsträff hade ordförande Kenth Ärletun glädjen att välkomna en fullsatt Församlingsgård.

För mötets musikunderhållning svarade Fredrik Juul. kyrkoherde i Vindelns församling. Till eget gitarrackompanjemang sjöng han en rad kända evergreens och inledde med Beatles Let it be och Willie Nelsons Blue eyes crying in the rain. Elvis Presley och Jonny Cash fanns också med på repertoaren, liksom Fattig bonddräng med sin tänkvärda text skriven av Astrid Lindgren. Ett uppskattat inslag blev Fredriks och ordförande Kenths framförande av Stand by me. Den avslutande melodin blev Carrole Kings You´ve got a friend. Ordförande tackade Fredrik Juul och överlämnade en gåva med produkter från orten. Publiken tackade med varma applåder.

Därefter serverades kaffe och den utlovade smörgåstårtan, som berömdes av deltagarna.

Karin Lundberg rapporterade om medlemsläget och berättade om en planerad vårutflykt. Kenth presenterade ett förslag till bussresa under försommaren.

Mötet avrundades av Lis-Britt Höglund och Valmy Jakobsson med dragning i lotteriet. Ordförande avslutade med att berätta en rolig historia och tackade den talrika publiken och serveringen för en trivsam eftermiddag.

För en tid sedan anordnades en teaterresa till Robertsfors. Där gavs Myggjagare och näbbstövlar, en musikalisk resa genom 50-60-70 tal. Arrangemanget uppskattades mycket av det 30-tal medlemmar som deltog.

Text och foto Ulla Flumé

 

Publicerad 2016-04-18
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas