Månadsmöte på Dambroängen 211108
Landet runt | SPF Södermanland

Månadsmöte på Dambroängen 211108

SPF Södermanland
Publicerad 2021-11-15

SPF Seniorerna Kiladalen

Den 8 november samlas vi återigen på Dambroängen för månadens möte och vi hälsas välkomna av vår vice ordförande Inger Frisk, som hälsar särskilt välkommen till två nya medlemmar.

Dagens program består av en genomgång av hur vi kan hitta all information som finns att ta del av på vår hemsida och det är Ingegärd, som med hjälp av Jan ger oss den.

Därefter visar Erik Pettersson bilder från tidigare år i vår förening. Erik berättar att han varit medlem i 22 år och det visar sig att han har varit en flitig filmare vid många av föreningens aktiviteter.

Från Margareta och resekommittén får vi veta att en kryssning med nya fartyget Glory till Åbo är på gång och Margareta frågar om intresset. Resan till Sigtuna, konserten Jesus Christ Superstar samt resan till Tyskland våren 2022 är fullbokade men Margareta tar gärna intresserade till en reservlista.

Inger informerar bland annat om FASS nya app. och som läkemedelsansvarig gör hon oss uppmärksamma på att personer som fyllt 75 år och som äter mer än fem sorters medicin har rätt att kräva av sin läkare att han/hon gör en läkemedelsgenomgång.

Mötet avslutas med lotteridragning och att Inger tackar Lundakommittén, som idag haft ansvar för att mötet kunnat genomföras.

Text: Elisabeth Lindqvist
Bild: Ingegärd Nylund

Text till bild: Kerstin tackar Erik för den fina filmvisningen.

SPF Seniorerna Kiladalen

SPF Södermanland
Publicerad 2021-11-15

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas