Många tog sparken till månadsträffen…
Landet runt | SPF Västerbotten

Många tog sparken till månadsträffen…

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-01-23

Att döma av antalet sparkstöttingar utanför lokalen så hade många SPF-are sökt sig till årets första månadsträff i Bjurholm, närmare bestämt 80. Bland dom fanns visserligen några bilburna. Ordförande Marita Frithiof hälsade välkommen och då särskilt Noblesz, Isabell och Bengt Gunnarsson som var inbjudna för att underhålla. Men först presenterade Marita en kommande teaterresa till vilken medlemmarna kunde anmäla sig. Därefter hälsade hon Noblesz välkommen att inta scenen.  

Isabell med sång och Bengt med gitarr intog scenen och inledde med Varje gång du rör mig, för att därefter helt byta genre och inbjuda till allsång En sjöman älskar havets våg. Den årsrika publiken kunde sedan njuta av De sista ljuva åren, och Kärleken förde oss samman. Isabell och Bengt framförde flera låtar med kärlekstema samt ett Sven Ingvars potpurri  och Jag väntar vid min mila, för att avsluta med sin egen  Glöm ej bort att älska varann.

Under avbrottet för fika informerade Josefine Larsson om bibliotekets kurser i digital hjälp som återupptas den 1 februari . Fikat ombesörjdes med den äran av ett gäng från Bjurholm, en av föreningens åtta fikagrupper. Fem lottringar såldes med spännande inslagna vinster. Ett tack till de som medverkat samt alla deltagare fick avsluta den trevliga träffen.

Text: Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2023-01-23

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas