Musikkafé på Lillänget
Landet runt | SPF Västerbotten
Conny Lundström med vänner har intagit utescenen på Lillänget.

Musikkafé på Lillänget

SPF Västerbotten
Publicerad 2019-08-12

SPF Seniorerna Bjurholm och Lögdeälvens Vildmarksled i samarbete med Vuxenskolan hade inbjudit till musikkafé på Lillänget. Ett evenemang som nu får ses som tradition. Hans-Olof Olofsson hälsade välkommen och presenterade de olika musikanterna allt eftersom de framträdde på scenen.  Det bjöds på underhållning av Robert Eklund, Maritaz, Conny Lundström med vänner, Valter Karlsson, Eckes, Västefjellsa, Stellan, Vivianne och Ragnhild.  Vid trummorna Reino Olervo, bygdens egen son liksom flera av de övriga musikanterna.

Det spelades och sjöngs allt från profant till religiöst hela eftermiddagen. Inger Abrahamsson ansvarade för grillning av parisare med bröd. Siv Stensson och Viola Sjöberg basade för servering av långpannekaka och kaffe, kokt i en rejäl kaffehurra av Dan Abrahamsson över öppen eld. Gunilla Persson hade satt ihop 10 kluriga frågor till tipsrunda och lotter såldes med CD-skivor och korvringar som vinster.

De drygt 100 gästerna njöt av musiken och försökte få lite skugga i hettan. Det var ett lyckat arrangemang med trivsel, musik och förplägnad.  Efter det att de flesta åhörarna nöjda med dagen åkt hem fortsatte musikerna med buskspel fram mot aftonen.

Aina Nygren
SPF Seniorerna Bjurholm

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2019-08-12

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas