Öppet hus 13 mars 2024
Landet runt | SPF Stockholm

Öppet hus 13 mars 2024

SPF Stockholm
Publicerad 2024-03-19

”Kampanj rekrytera nya medlemmar”

”SPF Seniorerna Sigtuna stad beslutade i november 2023 att ta tag i frågan om att försöka rekrytera nya medlemmar till föreningen. En rekryteringsgrupp bildades.”

”Vi började det roliga arbetet med att dra upp riktlinjer för hur processen skulle gå till. Målet var att arrangera och bjuda in till ett Öppet Hus i mitten på mars 2024. Det viktiga var att synliggöra och marknadsföra SPF.”

”Vi började med att ta fram en speciell folder, som enkelt beskrev verksamheten. Foldern samt ett välkomstbrev skickade vi ut till en riktad grupp, med personer födda mellan 1954 – 1956. Vi använde traditionella verktyg, såsom annonser i lokaltidning, affischer från SPF samt införande av inlägg i Destination Sigtuna. Vi la även ut foldrar på biblioteket och andra officiella lokaler. Allt detta gjordes i ett samlat grepp under en kort tidsperiod innan själva Öppet Hus aktiviteten skulle genomföras.”

”I samband med Öppet Hus bjöd vi på tilltugg och dryck, delade ut informationsmaterial och giveaways samt tog tillvara möjligheten att personligen prata med gästerna om bredden på aktiviteter, som SPF Seniorerna Sigtuna stad genomför.”

”Under januari tom 15 mars 2024 har antalet medlemmar ökat med 25 personer. Vi hoppas även på ringar på vattnet för ett ökat intresse för att gå med som medlem.”

”Lena Söder

Bildtext: Tre av fyra i rekryteringsgruppen

SPF Stockholm
Publicerad 2024-03-19

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas