Landet runt | SPF Västerbotten

Paltlunch med SPF Seniorerna i Bjurholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2018-01-18

Att paltlunch visade sig vara populärt framkom tydligt när SPF Seniorerna Bjurholm inbjöd sina medlemmar till månadsträff och 85 medlemmar infanns sig. Husbandet inledde med några låtar innan gästerna blev serverade den goda palten med tillbehör lingonsylt och smör. Som dryck fanns mjölk och lingondricka. Medlemmar strömmade till även från Örträsk, Fredrika och Vännäs. Någon deltagare från Örträsk hade med sig egen sirap för det menar Örträskarna är ett måste till palten.

Inbjudna gäster var Fredrik Abramsson och Lage Dahlqvist från familjeföretaget Abramssons Buss. De presenterade ett digert utbud av resor som företaget erbjuder. Företaget tar också emot önskemål på resor från föreningarna, men då ligger ansvaret på föreningen. När det gäller resor för seniorer så jobbar man med Seniorer i samverkan. En förening kan ha svårt att få ihop det antal resenärer som behövs för att en resa ska bli av, men i samverkan med andra föreningar så fylls bussen och resan kan gå av stapeln.

Efter resepresentationen serverades kaffe och hembakade kärleksmums. Lotter såldes och dragning företogs innan ordföranden tackade de medverkande och gästerna som alla bidragit till en trevlig träff.

Aina Nygren

 

SPF Västerbotten
Publicerad 2018-01-18
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas